Igazán kifinomult, a régi idők pompáját idéző, úri mulatságon vett részt a Schóbert házaspár a turai kastélyban

buli
2022 július 04., 13:26
comments 50

Arisztokrácia < NERisztrokácia.

Schóbert Norbert és felesége/üzlettársa, Rubint Réka a barátaik 20 éves házassági évfordulója alkalmából vettek részt egy igazán pazar, kifinomult, pompás, a régi, úri világot idéző, exkluzív mulatságon a turai kastélyban:

Schóbert azt írta, egyik legjobb barátjuk 20 éves házassági évfordulóján voltak vendégek, és „minden vendég az 1920-as éveknek megfelelően öltözött”.

A turai Schossberger-kastély Bukovics Gyula tervei alapján épült a 19. század végén. 2020 nyarától az ország egyik legdrágább szállodájaként, luxusszállóként üzemel, az épület tulajdonosa a miniszterelnök veje, Tiborcz István.

Azt, hogy a turai kastély Tiborcz István cége, a BDPST szerezte meg, jó ideig próbálták titkolni. Először a 444 írt arról, hogy kilógott Tiborcz pénztárcája a kastélyt megszerző cégháló mögül, amikor pedig már nyilvánosságra került volna a BDPST részvénykönyvének tartalma, Tiborcz egy baráti Origo-interjúban elismerte, hogy tulajdonos a cégnél. Tiborcz aztán minősített többséget szerzett a cégben, ami aztán megvásárolta Mészáros Lőrinc magántőkealapjától az Appeninn Holding Zrt. 20,59 százalékát, így először került nyíltan is Mészáros-vagyon Orbán Viktor családjához.

A kastélyról 2014-ben ezt a videót készítettük:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt