Új szintre emelte a fenegyerek-diplomáciát, egyszerre tartják Ukrajna hősének és Vlagyimir Putyin hasznos hülyéjének

Lezárt tartalom a Kör tagjainak külföld
2022 július 12., 3:53

„Határozottan visszautasítom ezeket az abszurd vádakat – írta július 5-én a Twitterén Andrij Melnik, Ukrajna berlini nagykövete. – Aki ismer, tudja, hogy mindig is elítéltem a holokausztot.”

Jelen állás szerint ez a közösségi médiában és a nyilvánosság összes szóba jöhető további fórumán aktív diplomata utolsó tweetje, és valószínű, hogy több nem is nagyon lesz. Andrij Melnik ugyanis belefeledkezett a maga által tökélyre fejlesztett antidiplomatikus diplomatastílusba, és elkövetett egy súlyos hibát, ami után nem volt visszaút.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt