Deutsch Tamás: Megállítjuk Gyurcsányt és a baloldalt Brüsszelben is

POLITIKA
július 26., 18:50
comments 50

Április 3-án Magyarországon sikerült megállítanunk Gyurcsányt és a baloldalt, meg fogjuk őket állítani Brüsszelben is – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője a videójában, amiben arra reagált, hogy Dobrev Klára, a DK EP-képviselője levélben fordult az Európai Parlamenthez.

Gyurcsány napok óta arról beszél, hogy készülnek, „a durváskodó és agresszív megnyilvánulásai mind arról szólnak, valamire készülnek” – mondja Deutsch.

A fideszes politikus azt mondja, kiderült, Gyurcsány Ferenc és emberei arra készülnek, hogy megakadályozzák az Európai Bizottság és Magyarország megállapodását, a magyar baloldal arra készül, hogy megakadályozza, hogy a magyarok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz.

Deutsch azt mondja, született egy levél, „no nem Tatjána írt levelet Anyeginnek, hanem Klára, Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára küldött levelet az Európai Parlamentnek és ebben a rágalmakkal teli feljelentő levélben nem kevesebbről van szó, mintsem hogy Gyurcsányék azt fejtegetik, hogy mi magyarok továbbra se kapjuk meg a nekünk járó uniós fejlesztési pénzeket”.

A baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc azt akarja, hogy a magyar emberek ne kapják meg az uniós forrásokat, „kiderült, arra készülnek, hogy minden eszközzel: hazugságokkal, rágalmakkal, hazájuk elleni áskálódással megakadályozzák, hogy a magyar polgárok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz” – mondja Deutsch.

Bár Deutsch rágalmakról és hazugságokról beszél, valójában arról lehet szó, hogy a DK minden EP-képviselőnek elküldte Orbán Viktor hétvégi fajelméleti fejtegetését, ami Deutsch Tamás angol nyelvű összefoglalójából valamiért kimaradt.

A miniszterelnök Tusványoson arról beszélt, hogy Európának az a része, ahol a népek összekeverednek az Európán kívül érkezőkkel, az „kevert fajú világ”, mi viszont a Kárpát-medencében „nem vagyunk kevert fajúak”, és „nem akarunk kevert fajúvá válni”. Orbán szerint eljön majd az idő, amikor „a nyugati határainknál majd meg kell állítani” azokat, akiket „nem akarunk beengedni – Schengen ide, Schengen oda”. Ezzel elég világosan utalt arra, hogy valamikor majd nem azt kell nézni a határon, hogy valaki EU-s állampolgár-e, vagy jogszerűen tartózkodik-e az EU-ban, hanem azt, hogy milyen származású.

A Fidesz a választás előtt még arról posztolt, hogy azért kell rájuk szavazni, „hogy senkinek ne kelljen többet gyurcsányozni”, de az újabb kétharmad után is gyurcsányoznak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt