Ez a második adás az új rendszerben: előfizetők a szokásos időben, már vasárnap meghallgathatták, az ingyenes változat csak keddtől elérhető. Ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenésük napján elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged. Ha már van csomagod, akkor itt tudod elolvasni, hogyan érheted el a csak előfizetőknek szánt podcastokat a legnagyobb lejátszókon.
Ha bármi kérdésed lenne vagy valami nem működne, írj nekünk az elakadtam@444.hu címre, segítünk!
Intellektuális médiafogyasztók körében joggal sarokkőnek tekintett műsorunkban ezúttal is ekszluzív interjút adtunk saját magunknak, majd mélyen szántottunk, végül saját mércénkkel mérve is magasabbra tettük a lécet.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.