link Forrás

„Magyarország még nem érett meg arra, hogy a vibe-ot, a flow-t elfogadja”

video
2022 augusztus 13., 17:15
comments 3
  • Minden azzal kezdődött, hogy Szolnok egyik terén pár srác poénból azt rappelte, hogy Eki, eki, bőrdzseki, amit mára több millióan néztek meg a Youtube-on és a Tiktokon.
  • Most pedig a Gólya a nyár koncertjének kiáltotta ki 666Ghost múlt pénteki fellépését, aminek egy pontján a pogózó közönség nagy része már a színpadról üvöltözte a kirekesztettségről szóló szövegeket.
  • Kiderült, hogy Rácz Alex kísérleti rapprojektje jóval többről szól, mint egy ekis poénról. A számok között arról szónokolt, hogyan győzte le a depresszióját, és mindenkinek azt javasolta, hogy tanulja meg szeretni önmagát.
  • Alex azt mondja, a zenéje fő célja, hogy feldolgozza és kiadja magából a gyerekkori traumáit, amiket Zagyvarékasról és Szolnokról hozott magával.
  • Annyi biztos, hogy hazai előadóknál nem nagyon látni ennyi energiát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.