Egyiptomban feljebb csavarják a klímát, hogy más országokba is jusson gáz

energia
2022 augusztus 14., 08:20
comments 4

Az energiafelhasználás csökkentése érdekében Egyiptomban hamarosan „fejadagokban” kapják majd az áramot a sportlétesítmények és a kormányzati épületek, de hasonlóan készülnek spórolni az utcai világítással is.Moustafa Madbouly, Egyiptom miniszterelnöke azt is bejelentette, hogy a bevásárlóközpontokban magasabb hőmérsékletre kell állítani a légkondicionálókat. Elmondása szerint a cél az, hogy több gázt tudjanak exportálni azokba az országokba, ahol hiány van.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.