Visszavonta a Gellért-hegyi épületének bontására kiírt közbeszerzést az MCC

belföld
2022 november 03., 06:39
comments 3

Visszavonta a kormányközeli elitképző Mathias Corvinus Collegium alapítvány az egykori Balassi Intézet (még korábban a munkásőr parancsnokság) épületének bontására kiírt közbeszerzést - írja a Napi.hu. Az viszont egyelőre nem derült ki, hogy miért.

A lap még augusztusban írta meg, hogy az MCC nyílt közbeszerzésen keres vállalkozót a Gellért-hegyen lévő épületének a bontására. Az ajánlatot olyan cégeknek írták ki, akinek az elmúlt három üzleti évben legalább nettó 300 millió forint árbevétele volt.

Az MCC háza táján bőven volt mozgolódás az elmúlt hetekben: pár napja megírtuk, hogy indul az alapítvány brüsszeli ága, az MCC Brussels agytröszt, amelynek igazgatója, Frank Füredi szerint

„Magyarországot azon egyszerű oknál fogva utálják a Nyugat kultúraharcosai, mert meg meri kérdőjelezni poszttradicionalista, identitáspolitika által fűtött világképüket",október végén pedig arról írtunk, hogy az MCC megveszi Gyurcsány Ferenc egykori kulcsvállalatát, a Perfekt Zrt.-t, a vásárlással pedig a NER újabb stratégiai iparághoz, a felnőttoktatáshoz férkőzhet közelebb.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt