Cserben hagyva AMA – Juditnak akartunk emléket állítani

podcast
2022 november 08., 16:51

Múlt héten tartottunk egy élő online Kérdezz bármit – Ask me anything eseményt a 444.hu zárt Facebook-csoportjában, a 444 Közértben, ahol a Cserben hagyva podcastsorozat készítői, valamint megszólalói, Kovács Szilárd, Judit testvére és Gál András ügyvéd válaszolt a nézők kérdéseire. Ezt az adást most podcast és videós formában is elérhetővé tesszük mindenki számára.

link Forrás

Az adásban vendégeinkkel arról beszélgettünk, mit mondott el Szilárdnak és Andrásnak a darnózseli gyilkos ügye a magyar igazságszolgáltatás működéséről, milyen tanulságai lehetnek a történetnek, és az is kiderül, miért nem volt több szó a sorozatban Judit és János gyerekeiről.

A Cserben hagyva sorozat mind a négy adása, illetve az extra adások is elérhetők a podcastoldalakon és itt a 444-en, ezen a linken pedig az egész sorozatot egyben meg lehet hallgatni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.