Múlt héten tartottunk egy élő online Kérdezz bármit – Ask me anything eseményt a 444.hu zárt Facebook-csoportjában, a 444 Közértben, ahol a Cserben hagyva podcastsorozat készítői, valamint megszólalói, Kovács Szilárd, Judit testvére és Gál András ügyvéd válaszolt a nézők kérdéseire. Ezt az adást most podcast és videós formában is elérhetővé tesszük mindenki számára.
Az adásban vendégeinkkel arról beszélgettünk, mit mondott el Szilárdnak és Andrásnak a darnózseli gyilkos ügye a magyar igazságszolgáltatás működéséről, milyen tanulságai lehetnek a történetnek, és az is kiderül, miért nem volt több szó a sorozatban Judit és János gyerekeiről.
A Cserben hagyva sorozat mind a négy adása, illetve az extra adások is elérhetők a podcastoldalakon és itt a 444-en, ezen a linken pedig az egész sorozatot egyben meg lehet hallgatni.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.