Múlt héten tartottunk egy élő online Kérdezz bármit – Ask me anything eseményt a 444.hu zárt Facebook-csoportjában, a 444 Közértben, ahol a Cserben hagyva podcastsorozat készítői, valamint megszólalói, Kovács Szilárd, Judit testvére és Gál András ügyvéd válaszolt a nézők kérdéseire. Ezt az adást most podcast és videós formában is elérhetővé tesszük mindenki számára.
Az adásban vendégeinkkel arról beszélgettünk, mit mondott el Szilárdnak és Andrásnak a darnózseli gyilkos ügye a magyar igazságszolgáltatás működéséről, milyen tanulságai lehetnek a történetnek, és az is kiderül, miért nem volt több szó a sorozatban Judit és János gyerekeiről.
A Cserben hagyva sorozat mind a négy adása, illetve az extra adások is elérhetők a podcastoldalakon és itt a 444-en, ezen a linken pedig az egész sorozatot egyben meg lehet hallgatni.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.