Cserben hagyva AMA – Juditnak akartunk emléket állítani

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Múlt héten tartottunk egy élő online Kérdezz bármit – Ask me anything eseményt a 444.hu zárt Facebook-csoportjában, a 444 Közértben, ahol a Cserben hagyva podcastsorozat készítői, valamint megszólalói, Kovács Szilárd, Judit testvére és Gál András ügyvéd válaszolt a nézők kérdéseire. Ezt az adást most podcast és videós formában is elérhetővé tesszük mindenki számára.

Forrás

Az adásban vendégeinkkel arról beszélgettünk, mit mondott el Szilárdnak és Andrásnak a darnózseli gyilkos ügye a magyar igazságszolgáltatás működéséről, milyen tanulságai lehetnek a történetnek, és az is kiderül, miért nem volt több szó a sorozatban Judit és János gyerekeiről.

A Cserben hagyva sorozat mind a négy adása, illetve az extra adások is elérhetők a podcastoldalakon és itt a 444-en, ezen a linken pedig az egész sorozatot egyben meg lehet hallgatni.

Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #250 a színpadon [hosszú]: Hajóféreg hamis zászlóval

Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Tyúkól#57: Asszertív karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.

Diószegi-Horváth Nóra, Kun Zsuzsi
podcast

Borízű hang #249: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul [rövid verzió]

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Az emberfej ízű licsitől a legjobb kínai éttermekig Londonban

A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.

444.hu
podcast

Borízű hang #249 [H]: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast