Adásszünet S01E02 – A Király utca csendje

podcast
2022 november 14., 11:11
comments 9

Egy hete indult el a 444 új, heti rendszerességgel jelentkező, 1 órás podcastje, az Adásszünet, az (előző) állampárti rendszer televíziójának hétfői adását aktualizáló, médiazaj-gerjesztő műsorunk. A fehér zaj után most a Király utca „csendjét” mutatjuk be.

photo_camera Illusztráció: Botos Tamás via Anarki / 444

Amit a felvételről és annak legoptimálisabb fogyasztási módjáról tudni érdemes:

„Az alábbi professzionális minőségű (24 bit CPM, 44,100 KHz, 2067 kbps) felvétel 2022. november 7-én 11:30 és 12:29 között készült egy Király utcai lakásban, zárt ablaknál, professzionális Shure SM57-es dinamikus hangszermikrofonnal és Audient iD4 audiointerfésszel. A hangzó anyag tökéletes élvezetéhez erősen ajánlott high-end audiofil (professzionális) audio equipment (pl. Meze Empyrean izodinamikus hybrid array, esetleg Focal Utopia fejhallgató) és professzionális fejhallgató-erősítő (pl. Naim Uniti Atom, TEAC UD-701N, stb.).”

Tartsanak velünk!

Az eheti tartalomból

00:00-59:00: adásszünet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.