Így játssza Novák Katalin a jó rendőr szerepét az orbáni Ukrajna-politikában

POLITIKA
2022 november 28., 11:26
comments 30

„Mosson kezet, ha már kezet fogott, rakétás Z-vel, remélem megköszönte neki, a munkácsi Turul-szobrot, azt, hogy korcs kutyának magyaroznak, meg mindent, amit kaptunk eddig ettől a lator államtól, szégyen, hogy ezt tette, nagyon sajnálom , hogy megválasztották..., szembe köpött nagyon sok magyart..., határon innen, határon túl...!!!” – írta az egyszeri kommentelő a köztársasági elnök közösségi oldalán; a moderátorok becsületére legyen mondva: az észrevétel már közel kétnapos, és azóta sem törölték.

Kommentelőkkel nem lövünk nyulat – vannak, akik nemhogy nem tulajdonítanak nekik semmilyen jelentőséget, nem is olvasnak ilyesmit –, ám a fejét fel-felütő felháborodás mégiscsak arra utal, hogy a „jobbos” publikum egy részét összezavarta Novák Katalin hétvégi kijevi látogatása.

Hogyan is ne zavarta volna, amikor a miniszterelnöktől nagyon mást hall, és a kormánymédiában is abszolút mást olvas. A korcs kutyás kommentelőn és társain túl – mint megírtuk – a „Számok – a baloldali álhírek ellenszere” FB-oldal is meghökkent. A vonatkozó poszt szerzője úgy véli, az államfő kinevezése Orbán Viktor szégyene, amúgy számtalan okból, de legújabban azért, mert „a magyarokat évtizedek óta megalázó ukrán rezsimnek nyalt be tövig” Novák. „Talán nem kellene külpolitikával foglalkozni, elnök asszony! Ezt bízza Szijjártó Péterre, neki ez jobban megy! Talán jobb lenne mindenkinek, ha inkább óvodákat adna át!” – írták a fórumon haragosan.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.