Az RTL szerint egy kör-sms után alakultak ki sorok a benzinkutaknál

gazdaság
2022 december 04., 06:24
comments 26

Egyre több jel utal arra, hogy megszüntethetik az üzemanyagokra vonatkozó ársapkát. November utolsó napjaiban összeült az Energia-veszélyhelyzeti Operatív Törzs, hogy az üzemanyag-ellátás gondjairól tárgyaljanak. Szerintük természetesen „a brüsszeli szankciók” okolhatók a helyzetért.

Az RTL Híradója most talált egy másik okot arra, hogy miért alakulhattak ki sorok a benzinkutaknál a hétvégén több városban is. Valaki pénteken egy olyan körsmst indított útjára, amely azt állította, hogy már másnap kivezethetik az ársapkát.

Holoda Attila energetikai szakértő, korábbi helyettes államtitkár is azt mondta az Mfornak , az eddiginél is komolyabb zavarok lesznek az üzemanyag-ellátásban, ha a kormány nem vezeti ki a benzinárstopot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.