Ho-ho-ho! Jön a Mikulás, ünnepi adással készült az Adásszünet, az (előző) állampárti rendszer hétfői adásszüneteit aktualizáló podcast.
Valaki csönd-zsákból hangot lopott! Oknyomozó podcastünk felgöngyölíti az ügyet. Mi folyik ott, Lappföldön? Mutatjuk:
00:00-60:00: a Mikulás nagy örömmel készülődik, hogy meglephesse a gyerekeket.
Az előző részek:
Ezzel véget is ért az Adásszünet első évada, most szünetre megyünk.
Médiazaj-gerjesztés minden hétfőn 1 órán át.
Új műsorunk második adásában professzionális tippet is adunk az adásszünet legoptimálisabb fogyasztásához.
Szolgálati közlemény.
Ismerős idegenhangokkal tér vissza a 444 médiazaj-gerjesztő podcastje.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.