A múlt heti Adásszünet-szünet után ismét jelentkezik a 444 egyórás, médiazaj-gerjesztő podcastje, az (előző) állampárti rendszer hétfői adásszünetét aktualizáló Adásszünet. Ezen a héten adás helyett liftzenével szolgálunk, boltokat, várókat idéző, dögunalmas háttérzenékkel, ismerős idegenhangokkal. Jó pihenést!
Az eddigi adásokban a fehér zajt és a Király utca csendjét mutattuk be.
Szolgálati közlemény.
Médiazaj-gerjesztés minden hétfőn 1 órán át.
Új műsorunk második adásában professzionális tippet is adunk az adásszünet legoptimálisabb fogyasztásához.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.