Világmárkák a NER szolgálatában

gazdaság
2023 január 22., 18:35
comments 18

Nehéz nem észrevenni, hogy az utóbbi időben látványosan egymásra találtak a turizmusban a NER-lovagok és a világ legnagyobb szállodaláncai. A szállodapiac a NER egyik kedvenc vadászterülete évek óta, de új szintet jelent, hogy a többnyire vissza nem térítendő állami támogatásból vagy NER-bankok hiteleiből megszerzett hotelek a világ legismertebb márkanevei mögé bújva várják a vendégeket.

Eleve kevesen szokták megnézni, hogy ki a tulajdonosa annak a szállodának, ahol eltöltenek néhány éjszakát, de ha az épület bejáratához egy jól ismert világmárka emblémáját akasztják ki, akkor még kevesebbeknek lehet gyanús, hogy kinek a vendégszeretetét élvezik, és kinek a pénztárcáját gazdagítják a számla kiegyenlítésekor.

Íme néhány példa.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.