link Forrás

Hogyan ne fulladjunk meg? Vita a fővárosi autóhelyzetről

műsor
2023 február 27., 17:49

Főpolgármester-jelölti programjában Karácsony Gergely népszavazást ígért a behajtási díjról, pár hónapja azonban azt mondta, a külföldi példák nem támasztják alá, hogy lenne ennek értelme. Akkor mi az új csodafegyver, egyáltalán van-e ilyen? Kétségtelen, hogy az autók uralják a főváros jelentős részét, és ez azon túl, hogy sokaknak okoz bosszúságot, az egészségügyi adatokban is megmutatkozik. Politika kockázat, pénzhiány, realitás és félelem az autósok haragjától – mit lehet és mit kell tenni, hogy javuljon a helyzet?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ meghívott vendégeinkkel, március 1-jén, szerdán este 6 órától.

Résztvevők:

  • Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke
  • Bodrog Zoltán, a Sétáló Budapest szakpolitikai vezetője
  • Moderátor: Fórizs Mátyás, a 444 podcastere
    A műsort a 444 Youtube-csatornáján és Facebook-oldalán követhetitek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.