Balalandben nyitott bababoltot Orbán Ráhel

üzlet
2023 július 14., 13:29

Kis hegyvidéki odúja után a Balaton déli partján, a Balalandben építi tovább bababolt-hálózatát Orbán Ráhel. A szántódi luxushotel tulajdonosa, Szepesi Richárd korábban Tiborcz István üzlettársa volt.

Az ötcsillagos BalaLand Resortot áprilisban Boros Juli és Németh Dániel is megnézte. A fejlesztéshez a hotelt jegyző cég még az orosz hátterű Nemzetközi Beruházási Banktól kapott 9,8 milliárd forintos hitelt - ami azóta kivonult Magyarországról, mert az Egyesült Államok szankciós listára tette a bank magyarországi alelnökét -, és többmilliárdos állami támogatást is kapott.

A miniszterelnök lánya tavaly májusban, a budapesti Hegyvidék Bevásárlóközpontban nyitotta meg az első bababoltját, ennek a megnyitóján is ott voltunk.

link Forrás

Az Odu Store honlapján már fel van tüntetve a szántódi bolt elérhetősége is. Kedden és szerdán ne keresse, azokon a napokon csak a budapesti bolt tart nyitva, vasárnap pedig csak a szántódi.

A miniszterelnök lányának babás cége, az Odu Store Kft. az alapítás évben 1,7 millió forintos veszteséget termelt - 233 ezer forintos árbevétel mellett -, az első teljes üzleti évében, tavaly pedig 55,6 millió forintos mínusszal zárt. Ennek ellenére elérkezettnek látták az időt az újabb bolt megnyitására.

(via 24.hu)