Az idegbe jött Bayer Zsolt szardarabnak nevezte a homofóboknak beintő Fekete Giorgiót

fesztivál
2023 augusztus 14., 12:00

Úgy néz ki, Bayer Zsolt a 444 cikkéből értesült arról, hogy Fekete Giorgio, a Carson Coma frontembere pénteken „A homofóbok buzik” feliratú pólóban lépett fel a Sziget Nagyszínpadán, és az indulatkezelésre használt blogján egyből szardarabozni és faszfejezni kezdett. A Fidesz frakcióüléseire is bejáratos megmondóember a következőre jutott:

Hát ez óriási! Fekete Giorgio -mint az összes hozzá hasonló szardarab- ismét megfejtette a valóságot. Vagyis: a homofóbok buzik. Vagyis: ha undorodsz attól, ami számodra természetellenes, és rosszul vagy a látványuktól, akkor te valójában az vagy, amitől undorodsz. Vagyis: az arachnofóbok valójában pókok, és a világon a legjobban sok-sok pókkal szeretnének összezárva lenni. Vagyis: a klausztrofóbok valójában imádnak kicsike, szűk, sötét, zárt helyeken lebzselni. Vagyis: a xenofóbok legkedvesebb időtöltése, ha mindenféle idegen között lehetnek. Vagyis: az agorafóbiások valójában imádnak nagy tömegben jönni-menni, tömegközlekedni, hatalmas tömeg előtt szónokolni.

A feketegiorgiofóbok meg imádják ezt a hülye faszt. Nem is olyan bonyolult a világ, igaz?”

Az idei Szigettől Bayer kollégája, a szintén lovagkeresztes Bencsik András is kiakadt. Ő a fesztivál reklámvideóját nézve odáig jutott, hogy ha nem vigyáznak, kötelező lesz a homoszexualitás a rendezvényen.

link Forrás