A felhasználói igények maximális kielégítése a naphegyi Oxygen Wellnessben: mostantól külön parkolót kapnak a nagy autók

belföld
január 06., 16:42

„Az Oxygen Naphegyen a -1,5 parkolószinttel kapcsolatos fejlesztéseket befejeztük. A parkolószint teljes körűen újrafestésre került, és mostantól két kategóriába soroljuk a parkolóhelyeket: kisebb méretű autók és nagyobb méretű autók (pl.: BMW X3, Lexus RX, Mercedes GLE, stb. ) részére” - áll a Naphegyen található Oxygen Wellness hírlevelében.

photo_camera Fotó: Oxygen Wellness

Ez az a hely, ahova celebritások és a NER legmenőbb arcai járnak szaunázni, amelynek az alsó szintjén 2022-ben nyitott éttermet Mészáros Lőrinc, és amelybe Mészáros végül 2023-ban be is szállt, hogy aztán tetőbárt nyisson az épület tetején.

A fejlesztés célja a hírlevél szerint az, hogy a nagy autóval rendelkező vendégek számára biztosítsák „a megfelelő parkolóhelyeket”. Külön kérik, hogy a nagy autóknak kijelölt helyeket csak a nagy autósok foglalják el, a kis autósok pedig parkoljanak a kis autósoknak szánt parkolóhelyekre.

Így tehát állításuk szerint megakadályozzák, hogy a nagy autók két kisebb autónyi helyet foglaljanak el. „Fontos, hogy mindenki figyelje a piktogramokat a parkolóhelyeken” – írják.