Ha szeretnéd a Borízű hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged.
Világjáró rádióműsorunk ezúttal az egzotikus téli üdülőhelyre, Zakopanéba kalauzolja el a kedves hallgatókat. Ugyanitt médiatörténeti töltőtoll-bemutató és mangosztánfogyasztás.
Ha szakmai szabályszegést vagy mulasztást állapítanak meg, megteszik a szükséges intézkedéseket.
A mentésirányítókra pedig kétnapos intenzív képzés vár.
Lázár János utasítására vonták meg a támogatást a Fraditól.
Amikor tizenkét egytonnás bivaly kivérzik a szemed előtt, egy kicsit sűrűbb lesz a levegő. Ilyen egy temetés a szellemekben hívő torajáknál, akiknek egész élete a halál körül forog.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.