Keresztény Zoltán most Novák Katalin hivatala előtt lépett akcióba

belföld
február 08., 12:41

„Novák Katalint a nyakában logó kicsike feszület nem akadályozta meg abban, hogy kegyelmet adjon egy pedofil bűnözőt támogató pedagógusnak, aki ráadásul hamis tanúzásra vett rá kiskorú áldozatokat, gyerekeket – írta Facebook-posztjában Keresztény Zoltán. – Ezért, vittünk neki a hivatali bejárat elé egy nagyobb méretű feszületet, hátha ez már eléggé látható lesz ahhoz, hogy meghozhassa az ebben a helyzetben helyes döntést.”

Novák Katalin hét napja nem mond semmit arról, miért adott kegyelmet a bicskei gyerekotthonban pedofil bűncselekményekért elítélt igazgató bűntársának. Annak a K. Endrének, aki hamis vallomásra akarta kényszeríteni az abúzust elkövető igazgató jelenlétében az áldozatokat.

Keresztény szerint nemcsak a pedofíliától kellene undorodnia a köztársasági elnöknek, hanem azoktól is, akik a pedofil bűnözőket segítik, akik cserbenhagyják a védtelen, állami gondozott gyerekeket.

„És végül, talán azoktól is undorodni kellene, akik egy álszent, képmutató rendszer katonáiként viselkednek, csak azért, hogy ők és elvtársaik hatalomban maradhassanak.” – írta.

Keresztény Zoltán 2010-ig a Fideszre szavazott, ezután a rendszer ellen fordult, mára az Orbán–Gyurcsány-rendszer ellenzékének tekinti magát.

Országos ismertségre tavaly nyáron tett szert, amikor a Csákberényben felújított szovjet katonai emlékművet egy társával fekete fóliába csavarta, majd ráragasztott egy 56-os lyukas magyar zászlót, illetve egy ukránt és egy uniósat. Azóta

  • gyerekkoporsót vitt Orbán felcsúti házához,
  • páncélszekrényt állított Mészáros Lőrinc XII. kerületi villája elé,
  • Gyurcsányék háza előtt demonstrált,
  • marhavagont vitt Lázár János kastélyához,
  • műlábat állított Tiborcz István klubja elé,
  • húsos cupákot hagyott Orbán hivatala előtt.

Ki tudja, hol csap le újra?