Rohamléptekkel közelednek a választások, nyakunkon a kampányidőszak, vagyis hamarost ha akarnánk se tudunk majd elugrani a mindenféle felületeken felénk ömlő politikai hirdetések elől.
Persze valójában politikai hirdetésekkel már most tömve vannak a felületeink, ráadásul ezek egy része már most is az önkormányzati/EP-választásra mozgosít, ha nem is teljesen egyértelműen, mindenesetre jó, ha tréningezzünk magunkat egy kicsit, és igyekszünk tudatosabban állni a rohamot.
Hogy miért fontos az, hogy választópolgárokként ki és hogyan talál meg minket, arról Zöldi Blankával, a Lakmusz főszerkesztőjével és Döbrentey Dániellel, a TASZ Politikai Szabadságjogi Programjának vezetőjével beszélgettünk.
Részletesebben:
És a beígért hasznos oldalak:
Levezetésként pedig az egyik kedvenc Németh Szilárd-posztom az elmúlt időszakból, amivel maximálisan tudok azonosulni: reggelire lilahagymás-szalonnás-tejfölös lángos? Naná, BÁRMIKOR!
Címlapkép: Botos Tamás/444
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.