Borízű hang #174 [hosszú]: Napozási tippek Gyurcsány Ferencnek, a nagy futókacsa-hazugság, veszélyes porzsáktagadók

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Ajándékozás

Cikkek ajándékozásához Közösség vagy Belső kör csomagra van szükséged.

Ha már előfizetőnk vagy, jelentkezz be! Ha még nem, válassz a csomagjaink közül!

Európai értelemben vett műsorunk számba veszi a lehetőségek széles tárházát. Énekes halottból lesz a cserebogár.

  • 00:46 Készülődés a vitára Pekárnéval. Ki szavaz majd a Kevesek Megoldása Mozgalomra és a Bodrog Pártra?
  • 04:01 Winkler Róbert tuti tippjei Gyurcsány Ferencnek. Hol tartanánk, ha Korom Mihály lenne a miniszterelnök?
  • 09:14 Nyár az uszodában. Az érthetetlen napozás és a majompofára sülés. A naptej csodája.
  • 15:31 A futókacsa-hazugság és a futókacsabérlés.
  • 18:29 Nem szabad hotelekért pénzt fizetni. Saliris Egerszalókon. Gresham presidential suite.
  • 23:30 Fuck vanlife. Mandarin Oriental a Szentgyörgy-hegyen. A balatoni ingatlanlufi jelei.
  • 27:44 1985 Balatonbogláron. Uj Péter kért egy halászlevet, majd egy kecskesajtos salátát körtével.
  • 33:41 A szegedi halászléfesztivál cancelolása. Az Azahriah-koncert csúcspontja.
  • 38:23 Azahriah vs. Circle Jerks. Öreg punkok Los Angeles-i találkozója.
  • 43:20 Nyugodtan lehet öregen rockzenét játszani. Negative Approach és Anti-Nowhere League. A 78 éves Neil Young.
  • 47:25 Hallhathatnak egyáltalán a gyerekek ma zenét? A hivatkozott Guardian-cikk. Justin Bieber: Baby.
  • 50:45 A Tisztán a Cél Felé kistarcsai szála. Egy főre jutó metál. Magyar hardcore infografikán. Nagy magyar emberek nagyon kis településekről. Szabadi Laci Csokonyavisontáról. Hol született Goebbels?
  • 55:39 Kártékony és hangos kisebbség: a porzsáktagadók. Én se kávézok a szerverszobában! Digitális hajléktalanok, nomádok és lábon hajtók.


A Belső kör tagjai és a Közösség csomag előfizetői máris hallgathatják az alább beágyazott adást, a többiek majd kedden kapják meg, némileg rövidített verzióban. Legyenek előfizetők Önök! Különösen megéri! Szenzációs szenzációk! Szórakoztató fun! Okosság! Hasznos tudnivalók! Az előfizetős podcastok kezelése a lejátszókban: 444.hu/pod

Csatlakozz a Körhöz, hogy hozzáférj minden műsorunkhoz!

Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek,
segítsd a 444 működését!

Már előfizetőnk vagy?
Jelentkezz be!
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #251 [hossz]: Másfél milliós kardigánban az Orczy közvécében

Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Borízű hang #250 a színpadon [hosszú]: Hajóféreg hamis zászlóval

Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Tyúkól#57: Asszertív karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.

Diószegi-Horváth Nóra, Kun Zsuzsi
podcast

Borízű hang #249: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul [rövid verzió]

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Az emberfej ízű licsitől a legjobb kínai éttermekig Londonban

A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.

444.hu
podcast