Magyar Péter érvénytelenül fog szavazni a főpolgármester-választáson

POLITIKA
június 07., 21:06

Magyar Péter sem Gyurcsány, sem Orbán jelöltjére nem szeretne szavazni, ezért érvénytelenül fog szavazni a főpolgármester-választáson, tudhattuk meg az ATV Egyenes Beszéd című műsorából.

Magyar azt mondta, úgy tudja, hogy a videót, melyen Szentkirályi Alexandra bejelenti visszalépését, már csütörtökön felvették. Magyar szerint a Fideszben hülyének nézik a budapestieket, igazából „Szandra úgy vállalta el ezt az egészet, hogy tudta, hogy ez lesz a vége”.

Azt mondta továbbra sem hajlandó sem a DK, sem a Fidesz jelöltjét támogatni - utalva arra, hogy Vitézy mögött a Fidesz állhat. Azt kéri a választóktól, hogy szavazzanak a Tisza Párt fővárosi listájára. Ígéri, hogy ügyek mentén fognak dolgozni, de az még kérdéses, hogy lehetnek-e ők a mérleg nyelve, vagy a pártok összeállnak ellenük a Fővárosi Közgyűlésben.

Magyar többször is belevágott a műsorvezető, Szöllősi Györgyi szavába, számon kérve, hogy miért kérdezi őt olyan félszázalékos pártok megnyilvánulásairól, mint az MSZP. Szó szót követett, és rövidesen lepropagandázta az ATV-t, majd elmondta, hogy miközben Vona Gábor rendszeresen szerepel a műsorban, őt nem hívják, mire Szöllősi azt mondta, hogy Magyart is hívták már.

Kiemelt videóink