Pottyondy Edinát nem engedik fellépni a soproni önkormányzati fenntartású művelődési intézményekben

POLITIKA
július 27., 17:17

„Sopron városában az önkormányzati fenntartású művelődési intézményekben nincs időpont Pottyondy Edina számára. Soha, semmikor” – írja a Youtuber/humorista.

Pottyondy Edina azt írja: „A politikai közösség, ami szeret úgy hivatkozni magára, mint akik »sosem vetemednének arra, hogy elhallgattassák azokat, akik nem értenek egyet velük«, Sopron városában nem ad termet a stand-up előadásomra, nem engedi a saját polgárainak, a saját választóinak, hogy maguk döntsenek arról, hogy meghallgatják-e Pottyantós kisasszonyt.”

photo_camera Forrás: Pottyondy Edina/Youtube

Felidézte, hogy ez történik több ellenzéki előadóval, szerte az országban. Ugyanígy járt például Somogyi András szintén Sopronban és korábban Kiskőrösön, valamint Koltai Róbert ócsai meghívása sem volt zökkenőmentes. De járt már hasonlóan Bödőcs Tibor és Alföldi Róbert is, illetve maga Pottyondy Edina is Gyulán.

„Azt gondolják, hogy az uralmuk örökké tart. Talán igazuk van. Nem tudom. De amíg lehet, csinálom. És a soproni előadást Fertőd városában tartjuk” – írta Pottyondy Edina.

Kiemelt videóink