Amerika, 2024: Trump apuci hazatér, és jól elfenekeli Harrist, mert rossz kislány volt

külföld
október 24., 20:46

„El kell jönnie a pillanatnak, amikor apa hazatér. Apa hazajön és dühös. (...) Tudod, hogy mit mond? »Rossz kislány voltál, és most csúnyán elfenekellek«” - mondta Tucker Carlson, a Fox News egykori műsorvezetője Donald Trump kampánygyűlésén szerda este Georgia államban. Ezt úgy kell érteni, hogy Trump a két hét múlva tartandó választásokon le fogja győzni Kamala Harris demokrata jelöltet. Trump érkezésekor a közönség azt skandálta: „Apuci hazajött!”

Carlson szerint ha az ember engedi a „hormontúltengéses 15 éves lányának, hogy becsapja a szobája ajtaját és középső ujjat mutasson, a lány folytatni fogja” a rossz viselkedést, végül pedig az elvonón fog kikötni. Ezért kell eljönnie annak a pillanatnak, amikor apa hazatér, és helyre tesz mindent. Amikor Carlson azt mondta, hogy apa hazajön, és kisebb hatásszünetet tartott, a tömeg hatalmas ujjongásban tört ki. Carlson szerint apa szereti a lányát, de nagyon csalódott a viselkedésében, és ezt tudatnia is kell vele. „Most menj a szobádba, és gondolkozz el azon, mit tettél” – mondta Carlson, majd rátért a már idézett elfenekelős részre.

photo_camera Fotó: ANNA MONEYMAKER/Getty Images via AFP

„És nem, nem nekem fog jobban fájni, hanem neked. Megérdemelted. Csúnyán el foglak fenekelni, mert rossz kislány voltál, ennek így kell lennie” – folytatta a választási metaforát Tucker, aki kirúgása óta interjút készített többek között Orbán Viktorral, Vlagyimir Putyinnal és Donald Trumppal is – utóbbiról kirúgása után kikerült hangfelvételek alapján Tucker azt mondta, hogy amúgy szenvedélyesen gyűlöli.

link Forrás

A trumpista csatorna sztárműsorvezetője napokkal azután került le a képernyőről, hogy a Fox 787 millió dollárt fizetett azért, hogy elkerülje története legkínosabb perét, ezzel beismerve, hogy hazugságokat terjesztettek a 2020-as elnökválasztás elcsalásáról.

Carlsont tavaly nyáron a kormány által kitömött MCC látta vendégül, a Millenárison beszédet is mondott, amelyben olyan tanácsokat adott a magyaroknak, minthogy: „Kezdd azzal az alapvetéssel, hogy óriási léptékben hazudnak neked. Nem egy ember, hanem emberek hálózata, akik – tudva, tudatlanul – közösen dolgoznak azon, hogy olyan dolgokat mondjanak, amik nem igazak. És nem csak, hogy nem igazak, hanem az igazság szöges ellentétei.”

(Washington Post)

Hajrában az amerikai elnökválasztás

Trump legendás golfozó péniszméretéről beszél, Musk napi egymillió dollárt sorsol ki, és a legfrissebb közvéleménykutatási eredmények.

link Forrás

Bővebben is érdekel? Nézd meg a választási mellékletünket, ahol megtalálod a részletes eredményeket államonként, a közvéleménykutatások legutolsó állását, és az összes kapcsolódó cikkünket!