Borízű hang #201: A tálibok zelenszkijesítése a tecnoközértben [rövid verzió]

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Az előfizetők (de csak a Belső kör és Közösség csomagok tulajdonosai!) már szombat hajnalban hozzájutnak legfrissebb epizódunk teljes verziójához. A kedden publikált, ingyen meghallgatható verzió tíz perccel rövidebb. Itt írtunk arról, hogy tudod meghallgatni a teljes adást.

A sikeres turné után visszatérünk a stúdióba és elkezdjük a sorlemez felvételeit.

    • 00:40 Hello Cleveland!
    • 01:36 Pávelfordulat Szíriában.
    • 07:10 Dzsolani, a civilizált tálib. Dzsolani zelenszkijesítése. A katonai pulóver dicsérete. A szíriai captagongyár. Az autokrata kártyavárak összeomlása.
    • 12:45 Menetelés Kinshasáig. Nepotizmus az ukrán hadseregben. Gazprom, az orosz fegyver. A MET története.
    • 18:14 Asszad Budapesten. A Schulek-dinasztia első tagja. Az ember, aki azt üzente. A sportújságíró céh. Elég a nepo-lelkészekből! Tisztelet és Szabadság Kata.26:51 Bilanx, ahol jó a zene. The Only Ones: Another Girl Another Plant. The Tammys: Egyptian Shumba. Vibe Budapest.
    • 32:03 Milyen volt a konyha a Cotton Clubban? Az úlipótvárosi musicalzöldséges. A Mester utcai technoközért.
    • 36:09 I. Magyarországi Csurka István Nem Antiszemita Holaokauzstvicc-mesélő Verseny. Királyhegyi Pál. In memoriam dr. K. H. G.39:37 A román demokrácia. Kolozsi Ádám cikke. A hagyományos román fasizmus.
    • 46:10 A román-orosz-kínai szál. A javasasszony, akit elindulni sem engedtek. Lasconi, a román Horst Fuchs.
Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #249 [H]: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Van-e egyáltalán olyan, hogy kínai konyha?

Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.

444.hu
podcast

Borízű hang # 248: Levillog a Két Mackó [H]

Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Ami a nagy vállalati vagyonok hatékony működtetéséhez elengedhetetlen: mi az a kontrolling és kinek kell egyáltalán?

A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom

Nem csak talpon maradni, de fejlődni is: kinek és mire jó a kontrolling?

Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom