Borízű hang – V. évfolyam I. adás [rövid]: Miért nem ez a vezető hír mindenhol?

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Az előfizetők (de csak a Belső kör és Közösség csomagok tulajdonosai!) már szombat hajnalban hozzájutnak legfrissebb epizódunk teljes verziójához. A kedden publikált, ingyen meghallgatható verzió tíz perccel rövidebb. Itt írtunk arról, hogy tudod meghallgatni a teljes adást.

Új évfolyamba lépő műsorunk menetből rebrendeli magát.

  • 00:32 Stop the count!
  • 01:55 Futács Károly: Záróra a Gyöngyhalászban. Friderikusz Sándor: Isten óvd a királynőt. Molnár Csilla öngyilkosságának farmakológiai részletei.
  • 08:50 Alekszej Navalnij: A hazafi. Novicsokot ajánlod? Üzbég gyümölcsmérgezés. Vidám gyernekkor a szovjet Ukrajnában.
  • 13:49 A geopolitikai szakértő az új rendszerváltoztatás. Kolláth György csokornyakkendője.
  • 15:46 Antipedárdizmus és petárdizmus. 12 éves gyerekek hiányzó végtagokkal. Winkler Róbertet lepisilték Sztálingrádban.
  • 19:51 DIY szocialista petárdakultúra.
  • 22:32 Rekviem a budaörsi LIDL-verebekért. További ornitológiai megfigyeléseink a Néspzigettől az Alföldig.
  • 25:43 OMV-rebranding. Scharfes S. Spurs-rebranding. Az Index-redizájnok alapos oka. Dizájnváltás Dorogon, Mindszenten és a Borsókúti pihenőhelynél.
  • 31:07 Az Ozempic hatása Amerikára. Az Ozempic hatása Dániára. A fordított morális pánik.
  • 35:26 A fiatalok már nem is fentaniloznak. Captagont tud valaki? Fogy a rave. Fogy a diszkó.
  • 38:57 Uj Péter nem tud japánul. Az egykori Daikichi étterem.
  • 41:44 Miért nem ez a vezető hír mindenhol? Ki szól bele a szívsebészek munkájába? Tízmillió főszerkesztő országa.
  • 46:35 További nyomorult szelfipontok. Ki dzsentrifikálta a Rév Csárdát? Aktuális halászléárak. Kocsis Ferinek benne van a kezében az ízmemória.
Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Van-e egyáltalán olyan, hogy kínai konyha?

Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.

444.hu
podcast

Borízű hang # 248: Levillog a Két Mackó [H]

Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Ami a nagy vállalati vagyonok hatékony működtetéséhez elengedhetetlen: mi az a kontrolling és kinek kell egyáltalán?

A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom

Nem csak talpon maradni, de fejlődni is: kinek és mire jó a kontrolling?

Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom

Borízű hang #246: Eddig, és ne tovább! – A borizuhang.hu és az Országos Kamupárt-klaszter a kínai csirkeláb mellett, a szaunázóbűnözés ellen [rövid verzió]

Hétfő van, szabad a Borízű! ByeAlexet kipécézték, Orbán kínaiban, nyugdíj helyett Himars, felszólalás a szaunázóbűnözés ügyében, kamupárt-spektrum és -klaszter, utolsó elsőzők, egy kupica Salmiakki, csak az íze kedvéért, szmog. Ja, és lesz élő! (De Orbán gépén ki a Leslie Nielsen?)

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast