Az előfizetők (de csak a Belső kör és Közösség csomagok tulajdonosai!) már szombat hajnalban hozzájutnak legfrissebb epizódunk teljes verziójához. A hétfőn publikált, ingyen meghallgatható verzió tíz perccel rövidebb. Itt írtunk arról, hogy tudod meghallgatni a teljes adást.
Ingyenesverziórefrom és -fordulat előtt álló, megújulva megtartó, szüntelenül fejlődő, innoválódó, diszruptív, diszfuncionális, diszkomfort- és díszbaromrofi műsorunk immáron ötödik életévébe lép. Még jó hogy.
A köztévé műsorvezetője felidézte, hogy az Orbán-rendszer eljövetele előtt az RTL Klub mennyivel jobban megbecsülte őt, mint a közmédia.
„Ön, Fábry úr, minden évben ott púposkodik közöttünk Kötcsén, beb...va hülyeségeket beszél, végtelenül nagyképű és arrogáns, miközben a teljesítménye úgy tíz éve egyenlő a nullával” – írja a fideszes műsorvezető a fideszes műsorvezetőről.
18 éve az akkor kormánykritikus humorista lábai előtt hevert a fél ország, ma viszont azt kapja az általa kedvelt Orbán Viktor legfőbb szócsövétől, hogy „aljas szarember”. Pedig ez nem volt szükségszerű.
Íme a kordokumentum, amin Orbán Viktor és a magyar liberális értelmiség szakítottak egymással.
„Azt szeretném, ha majd az unokáim harminc-negyven évesek lesznek, akkor olyan vezetői legyenek Magyarországnak, mint amilyen Orbán Viktor és Szijjártó Péter.”
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.