Heti slágermúzeumunk ezúttal az őszinte, kőkemény rock ma már talán kissé kopottasnak tűnő, ám a maga egyszerűségében, tisztelettudó, a fölösleges politikai konfliktusokat kerülő módján mégis korszerűen szórakoztató világába kalauzolja el az érdeklődő, Alföldi papucsra, kockás flanelingre és szimatszatyorra is nyitott hallgatót.
Hétfőig csak a Belső kör- és a Közösség-előfizetők hallgathatják a friss adást. A pár perccel rövidebb, ingyenes változat akkor lesz elérhető. Fizessenek elő, különben sosem tudják meg, hogy lopnak, hazudnak, lopnak, hazudnak, lopnak, hazudnak, lopnak és hazudnak! A független sajtónagy érték, vigyázzanak rá!
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Az állami sportlap és a Vas megyei főispán hétfőn beharangozta, kedden meg is jelent a Magyar Közlönyben a szombathelyi klub 470 millió forintos támogatása.
A mobilozás rontja a kutyaszarhelyzetet, régen minden dokumentumfilm jobb volt, New York Dolls, a frankfurti kínai diaszpóra visszavág, Murdochék.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.