Kamerával csaptunk le az első ajtós felszállási rendszerre

közlekedés
2013 október 04., 13:14

Szeptember 7. óta a zuglói 77-es és 82-es trolibuszok vonalán is első ajtós felszállási rend van, ami azt jelenti, hogy csak a a sofőrnél lévő ajtón lehet felszállni, ott be kell mutatni a jegyet vagy a bérletet, ha nincs, akkor vásárolni kell. A BKV szép lassan átáll erre az Európa több országában is működő rendszerre. Mostanra már 115 járaton vezették be, és a BKV állítása szerint a dolog bevált. Dől a lé. Már 1, 6 milliárddal nőtt a bevétel a szigorúbb szabályozásnak köszönhetően.

haasz (1)

De ennek nem mindenki örül. Mi azt olvastuk kedves ex-kollégánk, Haász János Facebook-oldalán, hogy a 77-es troli vonalán borzalmasan működik a rendszer. Ezt egy képpel is bizonyította, amin látszik, hogy elég nagy a torlódás az első ajtónál. Csütörtök korán reggel kamerával csaptunk le az emberek életét újra és újra fölöslegesen megkeserítő közlekedési vállalatra.

Szóval ez most nem jött össze. De ha ön beleakad valamilyen első ajtós zűrzavarba, akkor azonnal kapja elő a telefonját, videózza le, és küldje el nekünk!