Tájékoztató honlapot indít a kormány a kvótás népszavazásról

A kormány tájékoztató honlapot indít a kényszerbetelepítésről szóló népszavazásról - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, Dömötör Csaba szombaton az MTI-nek.

A nepszavazas2016.kormany.hu honlapon megtalálhatóak „a legfontosabb tudnivalók a kényszerbetelepítésre vonatkozó brüsszeli javaslatról, és arról, hogy a kormány miért utasítja el azt. A portál kitér a kényszerbetelepítés biztonsági vonatkozásaira, valamint egyes gazdasági összefüggésekre is.”

Megtalálható a honlapon például a kormány elmeroggyant bemondása az európai nagyvárosok no-go zónáiról. Ezekről később kiderült, hogy Orbánék szerint például Berlin hipszternegyede is no-go zóna már az egészséges fehér ember számára. Ez egyébként bejárta a világsajtót is.

Hogy az új oldal elindításának mi a jóég értelme van, arról Dömötör Csaba keveset mondott, arra sem tért ki, hogy nepszavazas2016.kormany.hu miben lesz másabb, mint a korábban elindított, de ugyancsak a betelepítési kvótáról ökörségeket terjesztő kvota.kormany.hu oldal. Az már most látszik, hogy a no-go zónás baromságot egy az egyben átvette a nepszavazas2016.kormany.hu a kvota.kormany.hu-ról.