Pont Rogán Antal nevezte el Kóka Jánost helikopterügyi miniszternek

képzavar
2016 október 05., 10:39
comments 123

Csapás a múltból: 10 év után nyalt vissza a fagyi.

2006

Miután az előző ősszel helikopterbalesetet szenvedő SZDSZ-es Kóka János vezette Gazdasági és Közlekedési Minisztérium alá tartozó Polgári Légiközlekedési Hatóság megtiltotta a Hír TV bérelt helikoptereinek, hogy a Fidesz nagygyűlése alatt használhassa a főváros védett légterét, Rogán Antal, a Fidesz akkori kampányfőnöke azt mondta:

„Kóka János helikopterügyi miniszter így próbálja megakadályozni, hogy a szolidaritás napján részt vevő tömeg valódi nagyságáról hiteles képet kapjon az ország.”

2016

Rogán Antal propagandaminiszter kapásból letagadta, hogy a kvótanépszavazás előestéjén a családjával helikopterrel repült a Nyírségbe Szabó Zsófi színésznő esküvőjére, majd később nem reagált, amikor fényképekkel szembesítette a Népszabadság. Az egész helikopterezéssel néhány percet spórolhattak egyébként. (Persze tudjuk, az összes állítás hazugság, per, stb.)

Egyébként a volt helikopterügyi miniszter, Kóka János ma már teljesen jól kijön a jobboldali kormánnyal. A mostani helikopterügyi miniszterre, Rogán Antalra pedig most egészen ki vannak akadva a Fideszben a túltolt, mégis érvénytelen eredményt hozó kvótanépszavazási kampány miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.