Lázár odaszúrt Matolcsynak és Patainak

POLITIKA
2016 október 13., 15:07
comments 70

A Népszabadság a kicsinálása előtt még meg tudta írni, hogy a Magyar Nemzeti Bank elnöke a Várban használ egy drága lakást, aminek a tulajdonosa Patai Mihály, az Unicredit Bank és a Magyar Bankszövetség első embere.

A kormányinfón kérdezték erről Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, aki nem adott egyenes választ, mondván, kormányzati székből nem illik jegybanki ügyeket kommentálni. De azt azért elmondta, hogy „a Bankszövetségnek jobban kellene ügyelni a látszatra is”.

Lázár azért a jógaoktató barátnőjének jól fizető MNB-s titkárnői állást adományozó Matolcsynak is odaszúrt: mint mondta, nem szeretné, ha az ő minisztériumában olyasmi történne, hogy egy intézmény vezetője a szeretőjét alkalmazná. (Napi.hu, Portoflio)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.