Újra a Parlamentben: maxriszpekt és érettségi öltöny

2017 március 21., kedd 14:08
287
  • Kövér László még tavaly októberben tiltotta ki a 444 szerkesztőségét a Parlamentből, mert volt két videónk, amivel szerinte súlyosan megsértettük a sajtótudósítás rendjére vonatkozó szabályokat. (Ezzel és ezzel.)
  • Nemrég azonban kaptunk egy levelet a Parlament sajtófőnökétől, amelyben közölte, hogy Kövér László házelnök részben visszavonta a 444.hu parlamenti akkreditációjának felfüggesztését.
  • Azért csak részben, mert azok a kollégáink, akik a házelnököt kiakasztó videókat készítették (Ács Dániel, Botos Tamás, Herczeg Márk, Plankó Gergő és Tamás Bence Gáspár) a tavaszi ülésszakban sem mehetnek be.
  • Ráadásul továbbra is érvényben vannak azok a korlátozások, amelyek gyakorlatilag ellehetetlenítik azt, hogy kérdéseket lehessen feltenni a képviselőknek, mivel bármikor megkerülhetik a sajtónak kijelölt folyosószakaszt.
  • Hétfőn a Parlamentben megpróbáltuk maximálisan tiszteletben tartani Kövér László szigorú szabályait és a képviselők nyugalmát.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt