Németh Szilárd megköszönte a rendőröknek, hogy nem pofozták le a tüntetőket

POLITIKA
2017 április 24., 12:57

A Fidesz alelnöke Szent György napja alkalmából köszönetet mondott a magyar rendőröknek „azért az állhatatos és kitartó munkáért, amelyet Magyarország biztonsága érdekében tesznek”. 

Német Szilárd szerint napjainkban nemcsak a határvédelem jelent kihívást a rendőröknek, hanem „láthattuk az elmúlt napok tüntetésein is, hogy bármennyire is provokálták a rendőröket Soros György megbízottjai, bármennyire is várták már, hogy elcsattanjon egy pofon is az utcákon a békés járókelőkbe, közlekedőkbe belekötve. A mi rendőreink mindig törvényesen és szakszerűen jártak el, köszönet érte!

A fideszes politikus a tüntetéseken túljutva is elmagyarázta, hogy Soros György és az hazai, illetve európai megbízottjai teljes egészében nem értenek egyet azzal, hogy a rendőrök a határon „humánus és emberséges körülményeket biztosítanak” a menekültek számára. Aztán egy hosszabb, elmúltnyolcévezéssel megbolondított sorosozás következett a nemzeti konzultáció népszerűsítésére. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.