Németh Szilárd megköszönte a rendőröknek, hogy nem pofozták le a tüntetőket

2017 április 24., hétfő 12:57
315

A Fidesz alelnöke Szent György napja alkalmából köszönetet mondott a magyar rendőröknek „azért az állhatatos és kitartó munkáért, amelyet Magyarország biztonsága érdekében tesznek”. 

Német Szilárd szerint napjainkban nemcsak a határvédelem jelent kihívást a rendőröknek, hanem „láthattuk az elmúlt napok tüntetésein is, hogy bármennyire is provokálták a rendőröket Soros György megbízottjai, bármennyire is várták már, hogy elcsattanjon egy pofon is az utcákon a békés járókelőkbe, közlekedőkbe belekötve. A mi rendőreink mindig törvényesen és szakszerűen jártak el, köszönet érte!

A fideszes politikus a tüntetéseken túljutva is elmagyarázta, hogy Soros György és az hazai, illetve európai megbízottjai teljes egészében nem értenek egyet azzal, hogy a rendőrök a határon „humánus és emberséges körülményeket biztosítanak” a menekültek számára. Aztán egy hosszabb, elmúltnyolcévezéssel megbolondított sorosozás következett a nemzeti konzultáció népszerűsítésére. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt