Rogán szomszédja azt mondja, soha életében nem találkozott még kormányzati korrupcióval

POLITIKA
2017 július 14., 07:00
comments 185

„Az, hogy én Rogán Antal szomszédja vagyok, az nekem szerintem kifejezetten rosszat tesz”

- mondta a Pasaparkban élő Csetényi Csaba az ATV-ben.

„Mert magyarázkodnom kell. Mert a média hajlamos minden egyes győzelmet, vagy vereséget ennek a tükrében bemutatni. Ez valamilyen médiafolklór része, ez az eposzi jelzőm és éppen ezért viszont mindent ebből láttatnak.”

Csetényi szerint a média a Rogánnal való kapcsolata fényében tálalja a közbeszerzési sikereit, holott a vállalkozó szerint annak, hogy a cégei milliárdos állami kormányzati kommunikációs közbeszerzéseken nyernek, semmi köze ahhoz, hogy a kormányzati kommunikációért felelős miniszter pont a szomszédja.

photo_camera Csetényi meccset néz Szlovákiában. Bizonyára neki baj, hogy pont ilyen közel ül Magyarország legnagyobb hatalmú embereihez.  

Pedig Csetényi a saját bevallása szerint 17 éves kora óta vállalkozó, azóta építi a cégeit, és elmondta azt is, hogy ma is egy 18 éves BMW-vel jár, mintha ez bármit is jelentene.

Hála Istennek, kiderült az is. hogy Csetényi sosem találkozott még kormányzati korrupcióval, szóval minden a legnagyobb rendben. A vállalkozót szerinte csak azok támadják, akik kimaradnak azokból a közbeszerzési sikerekből, amikben neki része van. (ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.