Nagyon súlyos dolgokkal vádolja a KDNP a kormányt

világvége
2017 október 09., 11:09

Aradszki András energiaügyért felelős államtitkár, KDNP-s országgyűlési képviselő hétfőn gyakorlatilag arról beszélt a Parlamentben, hogy Soros György a Sátán.

link Forrás

De ha ez igaz, akkor alapjaiban változtathat meg mindent, amit Orbánról vagy a Fideszről gondolunk. Minden korábbi ismeretünket újra kell fogalmaznunk, a KDNP álláspontja szerint vélhetően így:

„Orbán: A Sátán ösztöndíjasa vagyok

link Forrás

„A Sátán pénzelte a Fideszt”

„A Sátán pénzén alapították a Századvéget”

„Orbán: Ha a Sátán kéri, az összes fideszesnek vissza kell fizetnie a tőle kapott ösztöndíjat”

„Orbán elismerte a Sátán régi érdemeit”

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió stúdiójában, ahol interjút adott a 180 perc című műsorban 2017. szeptember 22-én.
photo_camera Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

A közmédia egyébként májusban még csak – az Iráni Iszlám Köztársaság despotájára hivatkozva – annyit állított, hogy Soros György gonosz, Bencsik András kormánypárti propagandista pedig nemrég annyival vádolta az amerikai milliárdost, hogy egy sátánian gonosz hatalom címerállata:

link Forrás

De konkrétan a Sátánnal még nem azonosították. Most viszont egy fokkal egyértelműbb lett a Sorosról kialakított kép.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.