Egy 13 éves lány 2017-ben kétszer is leiskolázta Mészáros Lőrincet

video
2017 december 29., 13:03
  • Idén is összeállítottuk a legnézettebb 444-es videók tízes listáját.
  • A lista nincs tekintettel minőségre, menőségre, hírértékre, szívecskékre, kizárólag azt nézi, hogy az adott évben melyik videóra érkezett a legtöbb megtekintés.
  • A 444-nél idén készítettünk egy sorozatot a rendszerváltás utáni magyar gazdaságról, elindítottuk hetente jelentkező híradónkat, közéleti vlogsorozatot készítettünk, folytattuk a Yolo Világot, oknyomozó videósorozatot forgattunk Ferencváros korrupciós ügyeiről és számtalan egyéb témáról gyártottunk videót.
  • Jutalmul pedig év végén elértük a 100 ezer feliratkozót a csatornánkon. Köszönjük a hűséges nézőknek.
  • Következzen a 10 legnézettebb 444-es videó 2017-ből. 

10.  Vajon lehetséges ennél értelmetlenebb sorozatot írni a mai tizenévesekről?

„Ez a sorozat annyira felszínes, mintha egy kutya írta volna.” A tizedik helyre Rebeka rant videója futott be 95300-as megtekintéssel a köztévé ifjúsági sorozatáról, a NER szívtipró gimijéről, a Holnap Taliról. (Kulcsár Rebeka, Halász Júlia)

link Forrás

9. Értsük már meg, hogy ez a pénz a miénk!

2017-ben egy férfi elhatározta, hogy nem tűri tovább, hogy a magyar állam elherdálja a pénzét, harcolt az adójáért, visszakérte a pénzét a NAV-tól, mert szerinte nem arra fordítják, amire kellene. A Szentesi Kálmánnal készült interjúra 95700 megtekintés érkezett. (Plankó Gergő, Botos Tamás, Tamás Bence Gáspár)

link Forrás

8. Nagyon gazdag szeretnék lenni, de elleszek egy viszonylag magas fizetéssel is

A Sote vizsgazáró bulija után a Corvinuséra is ellátogattunk, hogy megkérdezzük a hallgatókat, hogyan látják saját jövőjüket és esélyeiket Magyarországon. A kissé spicces körkérdést eddig 101 787-szer indították el. (Ács Dániel,  Botos Tamás)

link Forrás

7. Gondolom, ha megöl és elás, az azt jelentené, hogy még jobban szeret

Erikát 2013 március 12-én támadta meg volt barátja, Bene Krisztián, a budai Irgalmasrendi Kórház volt főigazgatója. A nőt a lakásában egy injekcióval elkábította, majd maró lúgot öntött a nemi szervére. 112 100 megtekintés. (Erdélyi Péter, Halász Júlia)

link Forrás

6. Mészáros: Hát, hogy lennék én Orbán strómanja?

Sarkadi Zsolt és Botos Tamás felkerekedtek, ellátogattak Felcsútra a két lábon járó gazdasági csodához, és feltették a kérdést, ami régóta feszítette az országot, Mészáros Lőrinc tényleg Orbán Viktor lélegző pénztárcája? A válaszra eddig 119 085-ször kattintottak. (Sarkadi Zsolt, Botos Tamás)

link Forrás

5. Ebben mindenki benne van: a kéményes, a kincstárnok, a közteres, az építész

És a piramis csúcsán egy ismeretlen parlamenti képviselő áll. Ferencváros halmozódó visszás ügyei mind összefüggnek. Olyan az egész, mint a Drót című sorozat. IX. kerületi korrupció-gyanús ügyeiről szóló sorozatunk is bekerült a legnézettebbek közé. Az epizódra 140300 megtekintés érkezett. (Ács Dániel, Botos Tamás, Plankó Gergő)

link Forrás

4. Vajna Tímea: Nekem ezzel a rendszerrel semmi bajom

Amikor Vajna Tímea meghallotta, hogy a 444.hu stábja szeretne vele interjút készíteni, akkor csak annyit mondott: „ajjaj!”. Ez után pedig egy rendhagyó beszélgetés következett arról, hogy mit gondol ő a rendszerről, a megítéléséről, Andy Vajna médiaterjeszkedéséről és az elitről. 140700 elindítás. (Plankó Gergő, Botos Tamás)

link Forrás

3. Ha ez hazaárulás, akkor vállalom

Januárban már nagyban zajlott a Momentum aláírásgyűjtése a budapesti olimpiáról. Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője az Echo tv-ben azt mondta, hogy, aki aláírja, az hazaárulást követ el. 149 200 megtekintés érkezett a videóra, amiben az aláírók reagáltak a vádra. (Ács Dániel, Botos Tamás)

link Forrás

2. Mészáros Lőrinc: Vagy leteszik a kamerát, vagy hívom a rendőrséget

Lassan ez a toplista is úgy fog kinézni, mint egy átlagos közbeszerzési értesítő. Ugyanis a gazdasági hungarikum, Mészáros Lőrinc még egyszer felkapaszkodott a listára, méghozzá a második helyre. Az alábbi videóban a jogot félretéve ajtót mutat stábunknak. 244 800 megtekintésnél tart az anyag. (Plankó Gergő, Botos Tamás)

link Forrás

1. Dorina még csak 13 éves, de meghódította az egész országot

Dorina, aki kettest kapott matekból, de kijavította, hogy elengedjék bulizni, ősszel letarolta a Youtube-ot, így megérdemelten áll a 2017-es videós nézettségi versenyünk dobogóján is. Gratulálunk a 316 400 elindításhoz. (Kulcsár Rebeka, Halász Júlia)

link Forrás

Nézzenek, lájkoljanak, kövessenek minket 2018-ban is! Jó lesz.