Conchita Wurst koncertje zárja az idei Budapest Pride-ot

Az idei Budapest Pride felvonulásnak nincs még meghirdetve az időpontja, de azt már lehet tudni, hogy július 7-én a Budapest Parkban lesz az afterbuli, és itt fog fellépni az elmúlt évek legismertebb osztrák popsztárja, Conchita Wurst. 

A fellépésein nőnek öltöző Conchita a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál megnyerése után lett világhírű, rengeteg támadást is kapott a jobboldalról. Nem most jár először Budapesten, 2015 elején már fellépett a Story Gálán is. (Mérce)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.