A Fidesz véleményvezérei szerint egyetlen épeszű, tisztességes ellenzéki politikus van

politika
2018 február 13., 19:26
comments 269

A nemzeti értékeket képviselő EchoTV Sajtóklub című műsorában Bayer Zsolt, Huth Gergely, Lovas István és Bencsik András, a fideszes média legismertebb figurái megállapították, hogy az ellenzék minden vezetője „őrült”, „átváltozó művész”, „feleségverő”, „szörnyeteg”, és nincsen egyetlen normális, tisztességes kihívója sem a Fidesznek. 

De aztán Bencsik Andrásnak eszébe jutott, hogy talán mégis

VAN VALAKI,

akivel ugyan nem értenek mindenben egyet, de „az emberi mértékeit meg tudta őrizni” és „teljesen tisztességes ember”.

Körlevélben megkérdeztem a 444 szerkesztőségének tagjait, hogy szerintük kiről mondhatták azt a Sajtóklubban, hogy az egyetlen ellenzéki, aki megmaradt embernek és kiáll az elvei mellett.

A következő válaszok érkeztek, sorrendben:

Mielőtt elárulnám a helyes választ a fotó után, a kedves olvasók is szavazhatnak. 

Senki ne lessen!

photo_camera A Sajtóklub stúdiója Fotó: Facebook/Echo TV

A helyes válasz:

THÜRMER GYULA!

link Forrás

Őszintén gratulálok Sarkadi Zsoltnak, aki leggyorsabb válaszadóként azonnal eltalálta a rutinos kommunistát, jár neki a túró rudi.

Thürmer Gyula 2016 februárjában Salgótarjánban, ahol polgármesterjelöltként indult az időközi választáson.
photo_camera Thürmer Gyula 2016 februárjában Salgótarjánban, ahol polgármesterjelöltként indult az időközi választáson. Fotó: Komka Péter/MTI

A teljes adást itt nézheti meg, aki akarja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.