Lázár János sosem akarta kirakatba tenni a feleségét és a gyerekeit, de aztán jött 2018

2018 március 6., kedd 9:47
251

Ahhoz képest, hogy Lázár János szíve szerint kiszállna az országos politikából, idén úgy rákapcsolt az internetes jelenlétre, hogy Boldog István is csak pislogni tud, hogy a miniszter milyen tempóban termeli az újabb és újabb videókat. Februárban még csak egy külön rajongói oldalon mutatta be, milyen Lázár Jánosnak lenni. De ez nem volt elég, a hódmezővásárhelyi vereség után beállt a sorba, regisztrált a Facebookra, és szombaton már azt nézhettük, ahogy az apátfalvi gazdákkal pálinkázik.

Pedig korábban kifejezetten utálta ezt a műfajt. Legalábbis 2014 májusában még arról beszélt a 444-nek, mennyire nem szereti a bulvárszerepléseket. Rogán Antal ügyeire utalva még meg is jegyezte: „És nem is szoktam a saját magánviszonyaimmal terhelni a közvéleményt, sem a gyerekeimet, sem a feleségemet nem teszem be a kirakatba.

 Nem azzal akarok jó fej lenni és jó politikus lenni, hogy milyen a feleségem, vagy milyen cuki gyerekeim vannak.

Ehhez képest a rajongói oldalára feltöltött videókon Lázár családtagjai már főszerepet kaptak. A kamerát kezelő miniszterelnökségi munkatárs hosszú interjúban érdeklődik Lázár feleségénél, hogyan bírja a miniszter az elképesztő munkatempót. Majd láthatjuk, ahogy a miniszter a szolgálati autóval viszi iskolába a fiait, majd nyakkendőkötés közben a felesége arról beszél, milyen jól táncol János

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt