Lázár János sosem akarta kirakatba tenni a feleségét és a gyerekeit, de aztán jött 2018

képzavar
2018 március 06., 09:47
comments 250

Ahhoz képest, hogy Lázár János szíve szerint kiszállna az országos politikából, idén úgy rákapcsolt az internetes jelenlétre, hogy Boldog István is csak pislogni tud, hogy a miniszter milyen tempóban termeli az újabb és újabb videókat. Februárban még csak egy külön rajongói oldalon mutatta be, milyen Lázár Jánosnak lenni. De ez nem volt elég, a hódmezővásárhelyi vereség után beállt a sorba, regisztrált a Facebookra, és szombaton már azt nézhettük, ahogy az apátfalvi gazdákkal pálinkázik.

Pedig korábban kifejezetten utálta ezt a műfajt. Legalábbis 2014 májusában még arról beszélt a 444-nek, mennyire nem szereti a bulvárszerepléseket. Rogán Antal ügyeire utalva még meg is jegyezte: „És nem is szoktam a saját magánviszonyaimmal terhelni a közvéleményt, sem a gyerekeimet, sem a feleségemet nem teszem be a kirakatba.

 Nem azzal akarok jó fej lenni és jó politikus lenni, hogy milyen a feleségem, vagy milyen cuki gyerekeim vannak.

link Forrás

Ehhez képest a rajongói oldalára feltöltött videókon Lázár családtagjai már főszerepet kaptak. A kamerát kezelő miniszterelnökségi munkatárs hosszú interjúban érdeklődik Lázár feleségénél, hogyan bírja a miniszter az elképesztő munkatempót. Majd láthatjuk, ahogy a miniszter a szolgálati autóval viszi iskolába a fiait, majd nyakkendőkötés közben a felesége arról beszél, milyen jól táncol János

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.