„Egészségügyre se jut egy fillér se, ha jönnek a bevándorlók”

Egészségügy
2018 április 3., 13:34
comments 344

photo_camera A KDNP-s Rétvári Bence standol Bernecebarátiban vasárnap. Fotó: Rétvári Bence / Facebook

Minden nap újabb társadalmi csoportokról, intézményekről és ágazatokról derül ki, hogy megszűnnek, összeomlanak és csődbe mennek, ha az ellenzék győz, lebombázza a határzárat, és megkezdi a bevándorlók módszeres telepítését - mindezt pusztán azért, hogy végre másra költhesse a magyar adófizetők pénzét, mint a magyarokra.

Múlt héten a kormány ott hagyta abba, hogy nem csak a tisztes magyar vállalkozásoknak, de a családoknak is vége, ha jönnek az idegenek, nem lesz többé pénz támogatni a gyermekeket vállalókat. Alig telt el az ünnep, kedd reggel a turisztikai ügynökség elnöke már arról beszélt, hogy a turistákról is lemondhatunk, ha nem győz a Fidesz, délután pedig kiderült, hogy egészségügyre se lesz pénz, ha nem vagyunk észnél.

Rétvári Bence az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára egy szűrőbusz fogadását követően tartott sajtótájékoztatót Kemencén, és arról beszélt, hogy bevándorlókat ellátni még drágább mint a magyarokat, mert nekik fordítani kell, a védőoltásaikat kell fedezni, és nem tudhatjuk azt sem, milyen betegségeket hoznak Magyarországra. 

„Az ide érkezők ellátása annyira megterhelné az egészségügyet, hogy két év alatt elvinné a tavaly év végi kórházkonszolidáció teljes összegét”

- mondta az államtitkár, aki aztán azzal folytatta, hogy a kormánynak nagyon fontos a kis településen élők egészségi állapota és annak javítása, ezért is viszik el „házhoz” a szűréseket.

Ezután még beszélt arról is, hogy a kormány sikeresen megállította az orvosok elvándorlását, mert 2010-ben 845-en kértek külföldi munkavállaláshoz engedélyt, tavaly pedig már csak 334-en. Ezzel mondjuk nem mindenki ért egyet. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt