Fidesz: „Aljas lejáratási kampányt folytatnak Kósa Lajos ellen”

POLITIKA
2018 április 03., 17:26
comments 256

A Fidesz-KDNP – ezúttal felvállalt – szórólapon védi Kósa Lajost Debrecenben:

photo_camera Fotó: olvasónk

A szórólap pont úgy nem magyaráz meg semmit Kósa Lajos 1300 milliárd forintos ügyéről, mint maga a miniszter.

Kósa Lajos a Bayer Show-ban először is felsorolta, milyen képtelen pletykák voltak róla a 2002-es, 2006-os, 2010-es és 2014-es választási kampányok idején, mintha a mostani ügyéhez ezeknek bármi közük lenne. Ezután olyasmiket cáfolt, amiket senki sem állított, aztán megpróbálta elmondani, mi történt, de a befejezetlen mondatai semmivel sem voltak világosabbak, mint az, amit legelőször állított. Majd miután 5 percig némán menekült a kameránk elől, a Fidesz inkább eldugta a nyilvánosság elől. Húsvét előtt a TV2-ben is megpróbálták tisztázni a Fidesz jelöltjét, kevés sikerrel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt