Le kellett fújni a Musical.ly találkozót az óriási tömeg miatt a Mammutban

2018 április 7., szombat 17:42
277

Szombat délután kettőkor néhány híresebb Musical.ly-sztár, szakszóval muser például Schobert Lara, Szender Milán és Szász Dorina közönségtalálkozót szervezett a Mammutba.

Fotó: Schobert Lara Instagram

De olyan sok tizenéves volt kíváncsi rájuk, hogy a bevásárlóközpont teljesen megtelt, a rendőrségnek kellett közbeavatkozni és elzárni a musereket a rajongóktól. Egy jelenlévő szerint West Balkános jelenetek játszódtak le. Néhány résztvevő szerint többezres volt a tömeg, de volt aki tízezresre becsülte. Az épület befogadóképessége, és a képek-videók alapján inkább ezer-kétezer fő zsúfolódhatott a plázába, az is teljesen bedugítja az épületet.

Egy ponton a tömeg bennragadt az épületben, se ki, se be. Szász Dorina gyorsan üzent a rajongóinak, ha akarnak vele találkozni, menjenek ki az utcára és működjenek együtt a rendőrökkel, mert amíg benn toporognak, addig ő is be van zárva. 

A tömeget sikerült kimenekíteni, a Facebook-eseménynél záporoznak az elégedetlen musical.ly rajongók kommentjei és posztjai:

  • Botrányos volt az egész! Nem hibáztatok senkit de nem csak egy ember rosszul lett tény hogy nem így kellet volna megszerveni!
  • Ezért utaztunk ide több száz km-t, hogy tömegnyomorban, feleslegesen itt álljunk! Többen rosszul lettek, a rendezvényt feloszlatták, és sokan sírtak, mert nem láthatták kedvenceiket, többek között én sem!! 郎郎KATASZTRÓFA!郎
  • Botrányos a szervezés ,sőt nulla szervezés .Ezt egy gyerek rendezvenynel életveszély Rendőrségi feljelentésen gondolkozom

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt