Le kellett fújni a Musical.ly találkozót az óriási tömeg miatt a Mammutban

INTERNET
2018 április 07., 19:42

Szombat délután kettőkor néhány híresebb Musical.ly-sztár, szakszóval muser például Schobert Lara, Szender Milán és Szász Dorina közönségtalálkozót szervezett a Mammutba.

photo_camera Fotó: Schobert Lara Instagram
link Forrás

De olyan sok tizenéves volt kíváncsi rájuk, hogy a bevásárlóközpont teljesen megtelt, a rendőrségnek kellett közbeavatkozni és elzárni a musereket a rajongóktól. Egy jelenlévő szerint West Balkános jelenetek játszódtak le. Néhány résztvevő szerint többezres volt a tömeg, de volt aki tízezresre becsülte. Az épület befogadóképessége, és a képek-videók alapján inkább ezer-kétezer fő zsúfolódhatott a plázába, az is teljesen bedugítja az épületet.

link Forrás
link Forrás

Egy ponton a tömeg bennragadt az épületben, se ki, se be. Szász Dorina gyorsan üzent a rajongóinak, ha akarnak vele találkozni, menjenek ki az utcára és működjenek együtt a rendőrökkel, mert amíg benn toporognak, addig ő is be van zárva. 

link Forrás

A tömeget sikerült kimenekíteni, a Facebook-eseménynél záporoznak az elégedetlen musical.ly rajongók kommentjei és posztjai:

  • Botrányos volt az egész! Nem hibáztatok senkit de nem csak egy ember rosszul lett tény hogy nem így kellet volna megszerveni!😞😞😞
  • Ezért utaztunk ide több száz km-t, hogy tömegnyomorban, feleslegesen itt álljunk! Többen rosszul lettek, a rendezvényt feloszlatták, és sokan sírtak, mert nem láthatták kedvenceiket, többek között én sem!! 😡🤬😡🤬KATASZTRÓFA!🤬😡
  • Botrányos a szervezés ,sőt nulla szervezés .Ezt egy gyerek rendezvenynel életveszély 😳Rendőrségi feljelentésen gondolkozom
link Forrás
link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.