Le kellett fújni a Musical.ly találkozót az óriási tömeg miatt a Mammutban

Szombat délután kettőkor néhány híresebb Musical.ly-sztár, szakszóval muser például Schobert Lara, Szender Milán és Szász Dorina közönségtalálkozót szervezett a Mammutba.

Fotó: Schobert Lara Instagram

De olyan sok tizenéves volt kíváncsi rájuk, hogy a bevásárlóközpont teljesen megtelt, a rendőrségnek kellett közbeavatkozni és elzárni a musereket a rajongóktól. Egy jelenlévő szerint West Balkános jelenetek játszódtak le. Néhány résztvevő szerint többezres volt a tömeg, de volt aki tízezresre becsülte. Az épület befogadóképessége, és a képek-videók alapján inkább ezer-kétezer fő zsúfolódhatott a plázába, az is teljesen bedugítja az épületet.

Egy ponton a tömeg bennragadt az épületben, se ki, se be. Szász Dorina gyorsan üzent a rajongóinak, ha akarnak vele találkozni, menjenek ki az utcára és működjenek együtt a rendőrökkel, mert amíg benn toporognak, addig ő is be van zárva. 

A tömeget sikerült kimenekíteni, a Facebook-eseménynél záporoznak az elégedetlen musical.ly rajongók kommentjei és posztjai:

  • Botrányos volt az egész! Nem hibáztatok senkit de nem csak egy ember rosszul lett tény hogy nem így kellet volna megszerveni!😞😞😞
  • Ezért utaztunk ide több száz km-t, hogy tömegnyomorban, feleslegesen itt álljunk! Többen rosszul lettek, a rendezvényt feloszlatták, és sokan sírtak, mert nem láthatták kedvenceiket, többek között én sem!! 😡🤬😡🤬KATASZTRÓFA!🤬😡
  • Botrányos a szervezés ,sőt nulla szervezés .Ezt egy gyerek rendezvenynel életveszély 😳Rendőrségi feljelentésen gondolkozom

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.