Timelapse videó az óriási újbudai sorról

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ahogy 2014-ben, úgy idén is az újbudai Bocskai István Általános Iskola épületénél alakult ki a leghosszabb sor. Ezt látni ezen a videón is: 

Fontos tudni, hogy a sorbaállás csak az átszavazókat érinti elvben, azaz akinek a lakcíme szerint is itt kell szavaznia, az a sort kikerülve is bejuthat. És helyszíni beszámolók szerint a sor is gyorsan halad a lehetőségekhez képest, de azért akinek itt kell szavaznia, jobb, ha időben elindul. 

Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.