Timelapse videó az óriási újbudai sorról

Ahogy 2014-ben, úgy idén is az újbudai Bocskai István Általános Iskola épületénél alakult ki a leghosszabb sor. Ezt látni ezen a videón is: 

Fontos tudni, hogy a sorbaállás csak az átszavazókat érinti elvben, azaz akinek a lakcíme szerint is itt kell szavaznia, az a sort kikerülve is bejuthat. És helyszíni beszámolók szerint a sor is gyorsan halad a lehetőségekhez képest, de azért akinek itt kell szavaznia, jobb, ha időben elindul. 

Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.