Hajdú Péter 💔 ATV

GYÁSZ
2018 április 10., 21:23
comments 77

Hajdú Péter arról írt a Facebookon, hogy megint lezárul egy rövid korszak az életében: szeptembertől nem folytatják az Esti Frizbi című műsort, és az ATV-től is elköszön.

Hajdu Péter 2016-ban
photo_camera Hajdu Péter Fotó: Botos Tamás/444

A 24.hu úgy tudja, a távozás azzal a választásokat megelőző esettel függhet össze, hogy Hajdú az ATV vezetőségének vétójogát figyelmen kívül hagyva interjúalanynak hívta be a Frizbibe Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőt, pedig a műsorba addig nem hívtak politikusokat. A lap szerint Hajdú a tiltás ellenére is felvette az alákérdezősre sikerült interjút, ami végül nem is került adásba, mivel az ATV vezetősége szerint az egyoldalúság a választások előtt különösen problémás lehet.

Hajdú Péter egyébként tavaly augusztusban azzal jött, ha Orbán Viktor körei bekebelezik a teljes vidéki lappiacot, az olyan, mint amikor egy jó bokszoló mindenkit kiüt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.