Pharaon barátja is ott volt az országgyűlés alakuló ülésén

POLITIKA
2018 május 08., 10:35
comments 124

Az LMP-s Demeter Márta közzétett a Facebookon két fotót, amiken látszik, hogy Zaid Naffa is ott volt vendégként az országgyülés alakuló ülésén.

link Forrás

Naffa Ghaith Pharaonnal adott be állampolgársági kérelmet, de megbukott a terrorátvilágításon. Zaid Naffa és testvérei egyébként lobbizhattak is Pharaon mellett. Zaid Jordánia tiszteletbeli konzulja, testvére Oszama a keleti nyitás zászlóshajójának tekintett Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. arab országokért felelős kereskedelmi igazgatója, majd Magyarország nagykövete lett az Egyesült Arab Emirátusokban, Tarik Naffa pedig Jordániában tiszteletbeli magyar konzul. (via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.