A kétharmados Fidesz a világ legnevetségesebb kampányában most a Helsinki Bizottság ajtaját matricázta le

2018 június 27., szerda 11:14
316

Hollik István volt KDNP-s parlamenti képviselő – aki idén azért nem jutott be a Parlamentbe, mert kikapott egy LMP-s zöldségestől – a kétharmados Fidesz-győzelem után belekezdett a NER eddigi legnagyszabásúbb hadműveletébe, az ország jelene és jövője szempontjából talán a legnagyobb hatású, végtelenül fontos/okos kampányába: a kormánypártok tagjai elkezdtek „bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricákat ragasztani a Fidesznek nem tetsző civil szervezetek ajtajaira, pontosabban az ajtókra ragasztott A4-es lapokra, nehogy túl messzire menjenek a csibészségben. :-)

Ebbe annyira belelendültek, hogy a hétvégén egy MSZP-s képviselő küldte körbe az Európai Parlamentben, hogy a KDNP egy csillagos házat is megbélyegzett, persze egy KDNP-s válaszolt mindenkinek, és gond nélkül letagadta az egészet. Válaszul a Magyar Kétfarkú Kutya Párt „kivándorlást támogató szervezet” feliratú matricákat ragasztott a Fidesz irodáira.

Ezúttal a Fidelitas volt a soros, kőkeményen megmutatta a Magyar Helsinki Bizottság nevű, az emberi jogok védelmére 1989-ben alapított magyarországi szervezetnek (ami például olyanokat képvisel, akiknek rendőrök rúgják szét a bordáját, majd a hatóságok elhajtják őket), hogy mi a magyarok úristene.

Falusi Vajk, a Fidelitas szóvivője (b) sajtótájékoztatót tart a Magyar Helsinki Bizottság irodájának helyet adó épület előtt Budapesten 2018. június 27-én. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Magyarok, férfiak és asszonyok, nézzék azt a határozott fellépést, azt az ellentmondást nem tűrő nemzeti érdekérvényesítést, amit a szellemi honvédőknek köszönhetünk! 7 milliárd embernek üzenjük, hogy:

Az udvaribolond-média természetesen teljes seregével tudósított a nemzetstratégiai szempontból különösen jelentős debilitásról.

„Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricákat ragasztanak a bejárathoz a Fidesz ifjúsági társszervezete, a Fidelitas aktivistái a Helsinki Bizottság irodájának épülete előtt tartott sajtótájékoztatón. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Most, hogy ezen túl vagyunk, és jól megkapták a nemzetidegen, nemzettestidegen, nemzetietlen, nemzethetetlen lények, talán elkezdhetik Rogánék a 30 napon át tartó bocsánatkérési maratont, amire a bíróság azért kötelezte őket, mert a kormány a Helsinki Bizottságról hazugságokat terjesztve kampányolt. Mondjuk várjuk ki a végét, hiszen Rogán Antal miniszter szerint a bíróság tévedett.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt