Orbán szeptember 18-án Moszkvába megy Putyinhoz

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Alig két hónappal azután, hogy Orbán Viktor a helyszínen nézte az oroszországi foci-vb-t, és az alkalomból találkozott Vlagyimir Putyinnal is, információink szerint Orbán Viktor szeptember 18-án Moszkvába utazik, hogy megint találkozzon az orosz elnökkel.

Vlagyimir Putyin orosz elnök fogadja Orbán Viktort (b) a moszkvai Kremlben 2018. július 15-én.Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI/MTVA

A találkozóról kérdeztük Havasi Bertalant, Orbán Viktor sajtófőnökét, de választ nem kaptunk, ahogy arról sem árultak el semmit, hogy a magyar miniszterelnök szeptember elején Kirgizisztánba utazik a harmadik Nomád Világjátékok ünnepélyes megnyitójára.

Putyin tavaly kétszer is járt Magyarországon, a budapesti látogatásainak fő célja az volt, hogy az egész világ lássa: nagy tisztelettel és barátsággal fogadják az Európai Unió és a NATO egyik tagállamában. Orbán és Putyin szokásos évenkénti találkozóját idén a kampány miatt halaszthatták el.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.