Magyarország kormánya büszkén hordozza körbe Brüsszelben legújabb migránsozós remekművét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Már Brüsszel utcáit járja a kormány kisteherautója, amelyen a bevándolást támogató brüsszeli politika következményeire hívja fel a figyelmet. Miközben Guy Verhofstadt szerint szükség van a bevándorlásra, több százan vesztették életüket terrortámadásokban”.

2018 december 5-én délután ez a legfontosabb dolog, amiről a magyar kormány tájékoztatni kívánja az ország állampolgárait. A legújabb vizuális remekmű válaszként született a liberális frakcióvezető Guy Verhofstadt kampányára, amiben az uniós források ellopását kérte számon Orbán Viktoron. 

Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár múlt héten indította útjára a kisbuszt, oldalán az európai emberek migránshaláláért felelős Verhofstadttal. 

A teherkocsi egy hét alatt zötyögött el Brüsszelig, hogy meg legyen mutatva a bevándorláspárti elitnek is a plakátot, amin egyébként terrortámadások helyett valamiért egy látványosabbnak talált párizsi tüntetés fotóját használták fel

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.