Magyarország kormánya büszkén hordozza körbe Brüsszelben legújabb migránsozós remekművét

POLITIKA
2018 december 05., 15:38
comments 209
link Forrás

„Már Brüsszel utcáit járja a kormány kisteherautója, amelyen a bevándolást támogató brüsszeli politika következményeire hívja fel a figyelmet. Miközben Guy Verhofstadt szerint szükség van a bevándorlásra, több százan vesztették életüket terrortámadásokban”.

2018 december 5-én délután ez a legfontosabb dolog, amiről a magyar kormány tájékoztatni kívánja az ország állampolgárait. A legújabb vizuális remekmű válaszként született a liberális frakcióvezető Guy Verhofstadt kampányára, amiben az uniós források ellopását kérte számon Orbán Viktoron. 

Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár múlt héten indította útjára a kisbuszt, oldalán az európai emberek migránshaláláért felelős Verhofstadttal. 

A teherkocsi egy hét alatt zötyögött el Brüsszelig, hogy meg legyen mutatva a bevándorláspárti elitnek is a plakátot, amin egyébként terrortámadások helyett valamiért egy látványosabbnak talált párizsi tüntetés fotóját használták fel

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.