Magyarország kormánya büszkén hordozza körbe Brüsszelben legújabb migránsozós remekművét

„Már Brüsszel utcáit járja a kormány kisteherautója, amelyen a bevándolást támogató brüsszeli politika következményeire hívja fel a figyelmet. Miközben Guy Verhofstadt szerint szükség van a bevándorlásra, több százan vesztették életüket terrortámadásokban”.

2018 december 5-én délután ez a legfontosabb dolog, amiről a magyar kormány tájékoztatni kívánja az ország állampolgárait. A legújabb vizuális remekmű válaszként született a liberális frakcióvezető Guy Verhofstadt kampányára, amiben az uniós források ellopását kérte számon Orbán Viktoron. 

Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár múlt héten indította útjára a kisbuszt, oldalán az európai emberek migránshaláláért felelős Verhofstadttal. 

A teherkocsi egy hét alatt zötyögött el Brüsszelig, hogy meg legyen mutatva a bevándorláspárti elitnek is a plakátot, amin egyébként terrortámadások helyett valamiért egy látványosabbnak talált párizsi tüntetés fotóját használták fel

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.