Magyarország kormánya büszkén hordozza körbe Brüsszelben legújabb migránsozós remekművét

„Már Brüsszel utcáit járja a kormány kisteherautója, amelyen a bevándolást támogató brüsszeli politika következményeire hívja fel a figyelmet. Miközben Guy Verhofstadt szerint szükség van a bevándorlásra, több százan vesztették életüket terrortámadásokban”.

2018 december 5-én délután ez a legfontosabb dolog, amiről a magyar kormány tájékoztatni kívánja az ország állampolgárait. A legújabb vizuális remekmű válaszként született a liberális frakcióvezető Guy Verhofstadt kampányára, amiben az uniós források ellopását kérte számon Orbán Viktoron. 

Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár múlt héten indította útjára a kisbuszt, oldalán az európai emberek migránshaláláért felelős Verhofstadttal. 

A teherkocsi egy hét alatt zötyögött el Brüsszelig, hogy meg legyen mutatva a bevándorláspárti elitnek is a plakátot, amin egyébként terrortámadások helyett valamiért egy látványosabbnak talált párizsi tüntetés fotóját használták fel

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.